Open Procurement Albania

“Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit “Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN
________________________
Grafiku i levrimit te mallit: 36.000 litra per 5 (pese ) ditet e para te kontrates, dhe vazhdimi do te jete sipas kerkesave te institucionit.
Lajmerimi i operatorit ekonomik fitues per te sjelle furnizimin e radhes behet me sms 2 (dy) dite para furnizimit.
Nisur nga situata ne te cilen ndodhemi (covid -19) OE duhet te jete i gatshem qe te beje furnzimin me oksigjen dhe 2 ore nga marrja e njoftimit.
Nr. Reference REF-85660-02-02-2021
Vlera / Fondi Limit 196 963 672,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. GTS (Gazra Teknike Shqiptare)
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 196 963 672,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-85660-02-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates