Open Procurement Albania

Blerje Materiale Elektrike, Hidraulike etj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Blerje Materiale Elektrike, Hidraulike etj
Nr. Reference REF-85217-01-29-2021
Vlera / Fondi Limit 3 499 980,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “SAM-ARS” shpk,
2. “Koloseu” shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SAM-ARS 2016
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 485 490,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “Koloseu” shpk:
  - dokumentacioni administrativ-ligjor-kualifikues i paraqitur nga Operatori ekonomik Coloseu shpk: nuk eshte i plote :
  -Formulari i ofertes i paraqitur nga operatori nuk ka cmimet/njesi per te gjithe zerat e preventivit, nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e detyrimeve te energjise elektrike.
  -Objekti i aktivitetit nuk perputhet me objektin e prokurimit, nuk ka paraqitur furnizime te meparshme te ngjashme te realizuara gjate 3 viteve te fundit.
  -Nuk ka paraqitur deklarate qe merrni persiper transportin e mallrave objekt prokurimi ne cdo kohe sipas kerkesave te AK.
  - Nuk ka paraqitur autorizim nga prodhuesi per artikujt objekt prokurimi si edhe ISO te prodhuesit.Nuk ka paraqitur kataloge per artikujt e kerkuar.
  -Nuk ka paraqitur mostrat e kerkuara ne DST duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim pika 2.1.a,dh. Pika 2.2,1 Pika 2.3,1 Pika 2.3,4 Pika 2.3,5 a,b,c,d, Pika 2.3,6 Pika 2.3,7 te kekrkuara ne DST

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-85217-01-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.