Open Procurement Albania

Evadim, transport dhe trajtim i mbetjeve të rrezikshme spitalore, per vitin 2021

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Evadim, transport dhe trajtim i mbetjeve të rrezikshme spitalore, per vitin 2021
Nr. Reference REF-85559-02-02-2021
Vlera / Fondi Limit 1 170 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 04-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. ECO RICIKLIM
2. “Pura - Medical
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ECO RICIKLIM
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 050 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 260 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 16-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1.“Pura - Medical sh.p.k. :
  • Gjatë shqyrtimit të dokumentacionit administrativo ligjor te O.E. “Pura Medikal “sh.p.k. NIPT: L71515507 M, u konstatua qe nuk eshte paraqitur dokumentacioni referuar keiterit “Per kapacitetin teknik “ pika 6-te per vertetimin e pronesise ose te marrjes me qera te impiantet per trajtimin me sterilizim dhe asgjesimin me incenerim.Nuk ka katalog ose skede teknike ose cdo dokument tjeter teknik dhe deklarate konformiteti CE per secilin impiant Gjithashtu nuk ka paraqitur dokumentacion per disponimin e makinerise per larjen dhe dezinfektimin e kontenierve shume perdorimesh dhe as per alternativen e kontenierve njeperdorimesh.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 26 datë 22 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.