Open Procurement Albania

Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 2 - “Filtra Deleukocitar”

Autoritet Prokurues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Institucion Kontraktues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Objekti i Tenderit Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 2 - “Filtra Deleukocitar”
Nr. Reference REF-86700-02-11-2021
Vlera / Fondi Limit 3 450 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “BIOMETRIC ALBANIA” SHPK
2. ”FEDOS” SHPK
3. ”ISOMETRIC” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 200 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ”BIOMETRIC ALBANIA” SHPK :
  - Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.

  2. “ISOMETRIC” SHPK:
  - Nuk plotëson specifikimin teknik lidhur me performancën e filtrimit pasi në specifikimet teknike është kërkuar që performanca e filtrit të jetë e tillë që numri residual i leukociteve të jetë <5x104 për filtrin e laboratorit.
  - Nuk ka paraqitur certifikatë CE të specifikuar për produktin filtra apo deklaratë konformiteti për filtrat bedside dhe laboratori të ofruar, sipas kërkesës së Direktivës 93/42/EEC Anexi II klasa MDD.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut REF-86700-02-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.