Open Procurement Albania

Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 3 –“Materiale Mjeksore të ndryshme të konsumit”

Autoritet Prokurues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Institucion Kontraktues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Objekti i Tenderit Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 3 –“Materiale Mjeksore të ndryshme të konsumit”
Nr. Reference REF-86703-02-11-2021
Vlera / Fondi Limit 4 032 625,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. ”FEDOS” SHPK
2. “SALTON” SHPK
3. ”BIOMETRIC ALBANIA” SHPK
4. ”ISOMETRIC” SHPK
5. ”KRIJON” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALTON
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 566 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ”BIOMETRIC ALBANIA” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.

  2. ”ISOMETRIC” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.

  3. ”KRIJON” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut REF-86703-02-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.