Open Procurement Albania

Materiale pastrimi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
  • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Institucion Kontraktues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Objekti i Tenderit Materiale pastrimi
Nr. Reference REF-85971-02-04-2021
Vlera / Fondi Limit 1 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “EURO MEGA 2010” sh.p.k.
2. “ATLANTIK 3” sh.p.k.
3. “BORIS 2019” sh.p.k. & “NDERTUESI 2014” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
  • BORIS 2019  sh.p.k. - NDERTUESI 2014 sh.p.k.
  • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 495 060,00
    Data e shpalljes se fituesit 10-03-2021
    Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 794 072,00
    Data e lidhjes se kontrates 17-03-2021
    Kohezgjatja e kontrates Nga nenshkrimi i kontrates deri më 15.12.2021.
    Shtese kontrate (Leke me TVSH
    Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
    Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

    1. “EURO MEGA 2010” :
    - NUk ka paraqitur oferte ekonomike.

    2. “ATLANTIK 3” :
    -Nuk paraqiti mostrat deri ne diten dhe oren e hapjes se ofertave sipas kerkesave te DST.
    - Nuk ka pike ushtrimi aktiviteti ne qytetin e Shkodres te vertetuar me dokumentacion tekniko-ligjor sipas percaktimeve te kerkesave te Dst.
    -Nuk ploteson numrin mesatar te puntoreve (6-gjashte) per periudhen tetor – dhjetor 2020.
    - Nuk ka paraqitur deshmite per shoferat dhe pastrues sipas kerkesave te DST
    Arsyeja e Anulimit
    Shenime
    Transaksione Thesari
  • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder REF-85971-02-04-2021
    Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021
    Dokumentat Standarde te Tenderit
    Shpallja e Fituesit
    Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 29 Mars 2021

    Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.