Open Procurement Albania

Mirembajtje e impjanistikes (hidraulike,elektrike)

Autoritet Prokurues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Institucion Kontraktues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Objekti i Tenderit Mirembajtje e impjanistikes (hidraulike,elektrike)
Nr. Reference REF-85740-02-03-2021
Vlera / Fondi Limit 1 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.Shoqeria “ROZAFA 94” sh.p.k.
2.Shoqeria “RROKU GUEST” sh.p.k.
3.BOE “BORIS 2019” sh.p.k. & “NDERTUESI 2014” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BORIS 2019  sh.p.k. - NDERTUESI 2014 sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 492 691,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 791 229,00
  Data e lidhjes se kontrates 17-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates Nga nenshkrimi i kontrates deri më 15.12.2021.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “ROZAFA 94” sh.p.k.
  Nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat e kerkuara ne DST

  2.RROKU GUEST” sh.p.k
  Nuk ka paraqitur analizat teknike te cmimevesipas pikes 1/a te kerkesave te vecanta per kualifikim.
  Nuk ploteson kriterin e sherbimeve te ngjashme, pasi te gjitha kontrata me dokumentacion te rregullt nuk jane te se njejtes natyre, nderkohe qe kontrata me object “Rikonstruksion I pjesshem I kopshtit Ismet Sali Brucaj” permban dokumenta jo ne formen e kerkuar original apo kopje tenoterizuar, por vetem fotokopje.
  - Nuk ploteson kriterin e specialistave me deshmi perkatese sipas kerkesave te vecanta te kualifikimit.
  - Nuk ploteson kriterin e pajisjeve teknike sipas kerkesave te vecanta te kualifikimit.
  - Nuk kaparaqitur nje mareveshje te konkretizuar me nje venddepozitimi (subjekt te licencuar dhe te njohur nga organet ligjore) te mbetjeve te ndryshme ndertimore qe dalin gjate punimeve, sipas kerkesave te vecanta te kualifikimit.
  - Asnje prej inxhinierave nuk rezulton i certifikuar si kordinator per sigurine ne pune
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder REF-85740-02-03-2021
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 29 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.