Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Kit (tampone + terren) dhe tampone orofaringeal e nazofaringeal, për marjen e mostrave të testimeve Covid-19

Autoritet Prokurues Instituti i Shëndetit Publik Tiranë
Institucion Kontraktues Instituti i Shëndetit Publik Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Kit (tampone + terren) dhe tampone orofaringeal e nazofaringeal, për marjen e mostrave të testimeve Covid-19
Nr. Reference REF-74487-10-08-2020 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 02-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. MEGAPHARMA
2. BIOMETRIC ALBANIA
3. EUROMED
4. Farma Net Albania
5. MONTAL
6. FEDOS
7. GENIUS
8. Krijon
9. O.E.S DISTRIMED
10. SWISSMED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 02-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 18 072 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 24-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë : 18.11.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. "MEGAPHARMA" shpk, Në lidhje me certifikimin ISO13485:2016 me numer rregjistrimi 04720Q10000336 e kompanisë Shandog Chengëu Medical Product Factory, e cila është certifikuar nga BEIJING HUA GUANG CERTIFICATION OF MEDICAL DEVICES co. ltd si trupë certifikuese por, e cila nuk nuk është I konfimruar nga asnje Organ i Vlerësimit të konformitetit ose trupe akreditues ,i njohur nga Forumit Ndërkombëtar të Akreditimit (IAF), MLA/MRA, apo e EA ( si organizma ndërkombëtarë akreditues të njohur nga RSH). Pas te gjitha verifikimeve te kryera kjo Certifikatë ISO, nuk plotëson kushtet e nenit 30 të VKM-së nr 914 datë VKM 914 datë 29.12.2014 « Për rregullat e prokurimit publik » . Nuk plotësohet pika 2.3 « Kapaciteti Teknik» pika b e shtojcës 9 kapitulli Kritere të veçanta për kualifikim”
  Ne lidhje me vertetimin e FSHU/ OSHEE grup dt 30/10/2020 me nr.9382/1, rezulton se Lasermed shpk nuk ka kontrate me OSHEE. Per ambientin me adrese të rregjistruar prane QKB-së “Tirane Farke MJULL BATHORE Lagjja Mjull Bathore , Rruga e Elbasanit Nr.4, përballë TEG”, nuk ka sjelle kontrate qiraje ose ndonje dokument tjeter justifikues per te vertetuar qe paguhen detyrimet ndaj OSHEEse për ambientin ku kryen aktivitetin .

  2. GENIUS shpk Në lidhje me certifikimin ISO13485:2016 me numer rregjistrimi 04720Q10000062 e kompanisë Shenzhen Topoct Biomedical Technology CO.,LTD, e cila është certifikuar nga BEIJING HUA GUANG CERTIFICATION OF MEDICAL DEVICES co. ltd si trupë certifikuese por, e cila nuk është I konfirmuar nga asnje Organ i Vlerësimit të konformitetit , ose trupe akredituese e njohur nga Forumit Ndërkombëtar të Akreditimit (IAF), MLA/MRA, apo e EA ( si organizma ndërkombëtarë akreditues të njohur nga RSH). Pas te gjitha verifikimeve te kryera kjo Certifikatë ISO, nuk plotëson kushtet e nenit 30 të VKM-së nr 914 datë VKM 914 datë 29.12.2014 « Për rregullat e prokurimit publik » . Nuk plotësohet pika 2.3 «Kapaciteti Teknik» pika b e shtojcës 9 kapitulli Kritere të veçanta për kualifikim”

  3. KRIJON shpk : Nuk ploteson specifikimet teknike te artikullit te pare sepses nuk eshte SET Kit (tamponë + tub me terren), per marjen e mostrave të testimeve Covid-19, te paketuara ne nje kit ose Set, e vertetura kjo edhe ne mostren e sjell, e paraqitur kjo edhe ne katalogun tuaj ku kodi i ofruar eshte paketim me 3 komponente te ndare nga njeri tjetri dhe jo te paketuara ne nje SET ose KIT (te tre komponentet).

  4. SWISSMED shpk : Nuk ploteson specifikimet teknike te artikullit te pare. Artikulli 1 nuk eshte SET Kit (tamponë + tub me terren), per marjen e mostrave të testimeve Covid-19, I paketuara ne nje kit ose Set te vetem, e vertetura kjo edhe ne mostren e sjelle ku tubi eshte nga Greiner Bio, ndersa tamponat jane nga Jiangsun HanHeng medical technology Co lts. Katalogu I paraqitur nga ana juaj ne lidhje me tamponat e artik 1 dhe tamponta e artik e 2 dhe te 3 jane ofruar nga prodhuesi Boenmed, ndersa ISO 13485 dhe CE jane te kompania Jiangsun HanHeng medical technology Co, per te cilen keni paraqitur edhe mostren. Nuk ka perputhje midis katalogut dhe firmes prodhuese per te cilen keni paraqitur oferten teknike

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Instituti i Shëndetit Publik Tiranë REF-74487-10-08-2020 (Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.