Open Procurement Albania

Furnizim me filma grafie për shërbimin e Imazherisë në SUT

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Furnizim me filma grafie për shërbimin e Imazherisë në SUT
Nr. Reference REF-87601-02-18-2021
Vlera / Fondi Limit 3 610 600,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “SAER MEDICAL” SHPK
2. “MEDFAU” SHPK
3. “MEDICAL DISTRIBUTION” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SAER MEDICAL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 518 550,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4 222 260,00
  Data e lidhjes se kontrates 08-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “MEDFAU” SHPK
  2. “MEDICAL DISTRIBUTION” SHPK
  - Operatoret e konomikë “MEDFAU” SHPK dhe OE “MEDICAL DISTRIBUTION” SHPK nuk kanë paraqitur dokumentacionin e kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SAER MEDICAL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SAER MEDICAL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SAER MEDICAL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SAER MEDICAL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-87601-02-18-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 58 datë 19 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.