Open Procurement Albania

Blerje maja pipetash per nevoja te QSUNT

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje maja pipetash per nevoja te QSUNT
Nr. Reference REF-87646-02-19-2021
Vlera / Fondi Limit 818 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 04-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ISOMETRIC” Shpk
2. “FEDOS” Shpk
3. “KRIJON” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ISOMETRIC” Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 687 600,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga OE “ISOMETRIC”, ka marr pergjigje date 25.03.2021 nga AK. OE i eshte drejtuar Komisionit te Prokurimit Publik, ku ky i fundit me vendimin Nr. 187/2021 Prot, date 30.04.2021, ka vendosur te pranoje ankesen e paraqitur nga OE “ISOMETRIC” Shpk per kete procedure prokurimi.
  Pas rivleresimit te ofertave me date 12.05.2021 ne zbatim te vendimit Nr. 187/2021 Prot, date 30.04.2021 te KPP-se, nuk ka patur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-87646-02-19-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 83 datë 31 Maj 2021
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.