Open Procurement Albania

Materiale mjekimi stomatologjike

Autoritet Prokurues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Institucion Kontraktues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder
Objekti i Tenderit Materiale mjekimi stomatologjike
Nr. Reference REF-87299-02-16-2021
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “CARPATHIA ALBANIA” sh.p.k.
2. “MOTO-MANIA” sh.p.k.
3. “PHARMA PLUS” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PHARMA PLUS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 499 460,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 991 640,00
  Data e lidhjes se kontrates 31-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates Nga nenshkrimi i kontrates deri më 15.12.2021.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.“CARPATHIA ALBANIA” Sh.p.k. : 1. Nuk ka paraqitur Kataloget sipas formatit te kërkuar në DST.

  2. “MOTO-MANIA” Sh.p.k. : 1. Nuk ka paraqitur Kataloget sipas formatit te kërkuar në DST.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder REF-87299-02-16-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 45 datë 29 Mars 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 62 datë 26 Prill 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.