Open Procurement Albania

Lot 2 Human Rabies Immunoglobuline/150UI/ml-2ml/flakon

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Lot 2 Human Rabies Immunoglobuline/150UI/ml-2ml/flakon
Nr. Reference REF-69050-08-19-2020
Vlera / Fondi Limit 10 276 297,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. IMI PHARMA
LEKLI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IMI PHARMA Albania shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 275 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. LEKLI:
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur oferte ekonomike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-69050-08-19-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 59 datë 24 Gusht 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 82 datë 05 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.