Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : Loti 72 Glyceryl trinitrate

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : Loti 72 Glyceryl trinitrate
Nr. Reference REF-49197-02-05-2020(Minikontrata nr. 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues Megapharma
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEGAPHARMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,036 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 62 160,00
  Data e lidhjes se kontrates 13-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 24 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGAPHARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGAPHARMA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGAPHARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGAPHARMA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-49197-02-05-2020(Minikontrata nr. 1)
  Njoftimi i Tenderit Nr. 5 datë 10 Shkurt 2020
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 29 datë 1 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.