Open Procurement Albania

LOT 7 “DRUG-ELUTING STENT FOR RESTENOSIS- STENTA TË MEDIKUARA PËR RESTENOZË”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit LOT 7 “DRUG-ELUTING STENT FOR RESTENOSIS- STENTA TË MEDIKUARA PËR RESTENOZË”
Nr. Reference REF-68477-08-11-2020
Vlera / Fondi Limit 4 374 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues BIOMETRIC ALBANIA
O.E.S DISTRIMED shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 348 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-08-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. BIOMETRIC ALBANIA:
  Nuk plotëson specifikimet teknike si më poshtë:
  - Për artikullin e renditur si më poshtë, me nr. 4 kërkohet të plotësojnë specifikimet teknike: Diameter 2.0mm, gjatesi 26-27mm ose ekuivalent, OE ofron artikull me gjatësi 24mm.
  - Për artikullin 9 kërkohet Diameter 2.25mm, gjatesi 25-26mm ose ekuivalent, OE ofron artikull me gjatësi 24mm;
  - Për artikullin 33 kërkohet: Diameter 3.0mm, gjatesi 25-26mm ose ekuivalent; OE ofron artikull me gjatësi 24mm;
  - Për artikullin 41 kërkohet: Diameter 3.5mm, gjatesi 25-26mm ose ekuivalent, OE ofron artikull me gjatësi 24 mm;
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 62 datë 31 Gusht 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.