Open Procurement Albania

Blerje kite reagente dhe materiale mjekesore per analizat e matesit ne gjak astrupograma (SET per 1 (nje) Analizë)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje kite reagente dhe materiale mjekesore per analizat e matesit ne gjak astrupograma (SET per 1 (nje) Analizë)”
Nr. Reference REF-70629-09-03-2020
Vlera / Fondi Limit 67 387 190,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “FMES” Shpk
2. “EVITA” Shpk
3. “FEDOS” Shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVITA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 67 056 320,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:

  1. “FMES” Shpk:
  Me vlerë oferte 65,071,100 leke pa TVSH.
  - Nuk plotëson Kriteret e Vecanta për Kualifikim pika 2.3 a/ Furnizime të mëparshme.
  - Nuk plotëson Kriteret e Vecanta Për Kualifikim Pika 2.1 b) ku është kërkuar: Operatori ekonomik ofertues duhet te paraqesë Certifikaten ISO 9001:2015 mbi “Sistemet e menaxhimit të cilësisë
  - Nuk plotëson Kriteret e Vecanta Për Kualifikim Pika 2.1 d) ku është kërkuar: d) Operatori ekonomik ofertues duhet te paraqese
  - Nuk plotëson Specifkimet Teknike sipas DSt përcaktuar në paragrafët 7 dhe 8 si dhe nuk ka paraqitur çertifikatën e standardeve përkatëse IEC të sigurisë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-70629-09-03-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 66 datë 08 Shtator 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.