Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës”
Nr. Reference REF-88842-03-02-2021
Vlera / Fondi Limit 3 944 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “KADIU” SHA
3) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 960 550,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa .
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. Arsyeja e skualifikimit për “KADIU” SHA
  Ofertuesi nuk plotëson pikën 2 të seksionit 2.1 “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), për vendin ku ushtron aktivitetin e bojatisjes së mjeteve. Leja mjedisore e tipit B Kodi III.1.B e paraqitur në SPE, nuk është në emër të operatorit ekonomik ofertues, por është në emër të “Tendence 3A” sh.a.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-88842-03-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.