Open Procurement Albania

Blerje materiale mjekësore specifike për Shërbimin e Hemodinamikës (të lidhura me ndërhyrjet në crregullimet e ritmit, IK dhe valvulat në Laboratorin e Kateterizimit të zemrës) për QSUNT, per Lotin 6 - Stente per arteriet carotis dhe renale

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje materiale mjekësore specifike për Shërbimin e Hemodinamikës (të lidhura me ndërhyrjet në crregullimet e ritmit, IK dhe valvulat në Laboratorin e Kateterizimit të zemrës) për QSUNT, per Lotin 6 - Stente per arteriet carotis dhe renale
Nr. Reference REF-88830-03-02-2021
Vlera / Fondi Limit 11 852 167,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “BIOMETRIC ALBANIA ” Shpk
2. GP MEDICAL AL & Medikanova shpk
3. “MONTAL ” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Montal SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 457 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. “BIOMETRIC ALBANIA ” Shpk
  Nuk ka dorezuar oferte ekonomike.

  2. GP MEDICAL AL & Medikanova shpk
  Nuk ka dorezuar oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-88830-03-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.