Open Procurement Albania

Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.1 – “Reagente dhe aksesore te nevojshem per testimin ne laboratorin e agjenteve infektiv”

Autoritet Prokurues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Institucion Kontraktues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Objekti i Tenderit Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.1 – “Reagente dhe aksesore te nevojshem per testimin ne laboratorin e agjenteve infektiv”
Nr. Reference REF-88792-03-02-2021
Vlera / Fondi Limit 88 059 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “PEGASUS” SHPK
2. “Gen - Alb” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Pegasus SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 87 089 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 70 386 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 10-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Gen - Alb” SHPK:
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Pegasus SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Pegasus SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Pegasus SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Pegasus SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut REF-88792-03-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 95 datë 21 Qershor 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.