Open Procurement Albania

Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor për Spitalin Universitar te Traumes

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor për Spitalin Universitar te Traumes
Nr. Reference REF-89077-03-04-2021
Vlera / Fondi Limit 16 666 641,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1) "MENI" SHPK
2) "HYSI-2F" SHPK & "DION-AL" SHPK
3) "KEVIN CONSTRUKSION" SHPK
4) "NIKA" SHPK
5) "HTM" SHPK
6) "ALTEC" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 965 355,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar:

  “ALTEC” SHPK:
  • S’ka paraqitur Ofertë Ekonomike dhe asnjë dokumentacion tjetër kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-89077-03-04-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.