Open Procurement Albania

“Dezinfektim te ambjenteve te perbashketa te brendeshme te Fondit, te Drejtorive Rajonale dhe Degeve”

Autoritet Prokurues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Institucion Kontraktues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Objekti i Tenderit “Dezinfektim te ambjenteve te perbashketa te brendeshme te Fondit, te Drejtorive Rajonale dhe Degeve” “Dezinfektim te ambjenteve te perbashketa te brendeshme te Fondit, te Drejtorive Rajonale dhe Degeve”
Nr. Reference REF-76509-10-23-2020
Vlera / Fondi Limit 8 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik;
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 88 datë 7 Qershor 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.