Open Procurement Albania

Loti 1: Filma dhe Solucion Grafie

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Objekti i Tenderit Loti 1: Filma dhe Solucion Grafie
Nr. Reference REF-89726-03-11-2021
Vlera / Fondi Limit 417 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 24-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates nga nenshkrimi i kontrates deri me 31.12.2021.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnje nga ofertat e paraqitura nuk perputhet me kriteret e percaktuara ne DST.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër REF-89726-03-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 54 datë 12 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.