Open Procurement Albania

Mirëmbajtje Impiantesh Elektrike, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje Impiantesh Elektrike, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Nr. Reference REF-89332-03-08-2021
Vlera / Fondi Limit 8 053 778,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) "MELA" SHPK
2) "HTM" SHPK
3) "MENI" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MELA.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 220 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i lëvrimit do te jete nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktorë, brenda afatit 2 - (dy) vjeçare te lidhjes se kontratës Marrëveshje Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Është skualifikuar operatori ekonomik i mëposhtëm:

  1) "MENI" SHPK
  • Operatori ekonomik nuk plotëson pikën 3, të seksionit 3.3 Kapaciteti Teknik, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes të ofertës nuk arriti të paraqesë Liçencë profesionale të shoqërisë, të lëshuar nga institucioni përgjegjës i ngarkuar me ligj, të vlefshme në kohën e zhvillimit të procedurës, ku të përfshihet kategoria NS 14-B, Impiante të brendshme, elektrike, telefoni, radiotelefoni, TV, etj, sipas DT. Nga dokumentacioni i dorëzuar në SPE, nga ofertuesi, rezulton se ka paraqitur Liçencë profesionale të shoqërisë NS 14-A.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 5, gërma a), të seksionit 3.3 Kapaciteti Teknik, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes të ofertës nuk arriti të paraqesë kontratë individuale pune, për punonjësin D.K, Specialist/ekspert zjarrfikës sipas DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-89332-03-08-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.