Open Procurement Albania

“Kryerja e shërbimit të mirëmbajtjës së ashensorve në SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Kryerja e shërbimit të mirëmbajtjës së ashensorve në SUT”
Nr. Reference REF-89324-03-08-2021
Vlera / Fondi Limit 2 071 650,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. OE “ SULOLLARI-KLIMA” Sh.p.k
2. OE “VERTIKUS” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SULOLLARI-KLIMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 730 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 076 480,00
  Data e lidhjes se kontrates 16-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “VERTIKUS” Sh.p.k:
  - Nuk ploteson piken 2.2 Per kapacitetin ekonomik dhe financiar.
  - Nuk ploteson piken 2.3 a).Per kapacitetin Teknik. Nuk ka paraqitur dokumentacion per sherbime te ngjashme.
  - Nuk ploteson piken 2.3 g) Per kapacitetin Teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-89324-03-08-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 62 datë 26 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.