Open Procurement Albania

Doreza egzaminimi josterile per mbulimin e nevojave emergjente

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke
 • Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Doreza egzaminimi josterile per mbulimin e nevojave emergjente deri ne momentin e lidhjes se kontrates baze me nr. REF 79058-11-17-2020”, me kusht ndërprerje furnizimin me këtë artikull me hyrjen në fuqi të kontratës bazë në momentin që do të zhvillohet procedura e prokurimit me këtë objekt (artikull) nga zhvillimi i procedurës të AK Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, me REF baze REF-79058-11-17-2020.
Nr. Reference REF-79953-11-25-2020
Vlera / Fondi Limit 10 068 750,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “FEDOS” Shpk
2. “EUROMED” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 035 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nentedhjete) dite, nga momenti i lidhjes se kontrates per 90 dite, me kusht nderprerje me hyrjen në fuqi të kontratës bazë në momentin që do të zhvillohet procedura e prokurimit me këtë objekt (artikull) nga zhvillimi i procedurës të AK Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, me REF baze REF-79058-11-17-2020.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa NUk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “EUROMED” Shpk
  Ne Dokumentet Standard te Tenderit perkatesisht ne Shtojcen 7 KRITERET E VEÇANTA TË KUALIFIKIMIT ne seksionin 2.2 pika 1 eshte kerkuar: a) Si dëshmi për përvojën e mëparshme me nje ent publik, kërkohet kontrata/kontratat perkatese te shoqeruara me vërtetimin e realizimit me sukses te saj/te tyre.
  b) Në rastin e përvojës së mëparshme të realizuar me sektorin privat si dëshmi pranohen vetëm faturat tatimore te shitjes ku te shënohen qarte datat, shumat dhe sasitë e mallrave të furnizuara.
  Nga verifikimi i bere ne SPE rezulton se per plotësimin e furnizimeve të ngjashme, OE ka paraqitur fatura tatimore me institucione publike. Nuk ka paraqitur Kontratë dhe Vërtetim Realizimi (Në rastet e furnizimeve të mëparshme të ngjashme me institucione publike) sipas kërkesave të DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 115 datë 7 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.