Open Procurement Albania

Furnizim me oksigjen te lengshem mjekesor per nevojat e QSUNT per nje periudhe 67-ditore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Furnizim me oksigjen te lengshem mjekesor per nevojat e QSUNT per nje periudhe 67-ditore”, me kusht ndërprerjen e kontrates menjëherë me lidhjen së kontratës baze, si rezultat i marrëveshjes kuadër që do të lidhë QSUNT ne vijim te procedures baze se publikuar me Nr. REF-80448-11-27 2020 “Furnizimin me Oksigjen te lengshem mjeksor per nevojat e QSUNT”, marrëveshje kuadër me një OE, me të gjitha kushtet e përcaktuara me afat 12 muaj.
Nr. Reference REF-81096-12-04-2020
Vlera / Fondi Limit 189 018 791,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 07-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 189 004 812,85
  Data e shpalljes se fituesit 07-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 189 004 812,85
  Data e lidhjes se kontrates 02-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 67-ditore
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 119 datë 14 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 119 datë 14 Dhjetor 2020