Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres
Nr. Reference REF-84663-01-25-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. Genius Shpk
2. Medfau Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Genius SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 26-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 109 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Rajonal Durrës REF-84663-01-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 42 datë 23 Mars 2021

  Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
  Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres
  Nr. Reference REF-84663-01-25-2021
  Vlera / Fondi Limit
  Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
  Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 26-01-2021
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-02-2021
  Data e mbajtjes se tenderit 05-02-2021
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues 1. Genius Shpk
  2. Medfau Shpk
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Genius SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 26-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 109 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Rajonal Durrës REF-84663-01-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 42 datë 23 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.