Open Procurement Albania

Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues”

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues”
Nr. Reference REF-90596-03-19-2021
Vlera / Fondi Limit 125 924 226,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Sipas kërkesave të autoriteteve kontraktore por në cdo rast jo më pak se 10 (dhjetë) ditë nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:

  1. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 1,271,798.13 Lekë (pa TVSH).
  2. Spitali Rajonal Fier me fond të marëveshjes kuadër 3,386,749 Lekë (pa TVSH).
  3. Komanda Mbështetëse, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 1,801,600.56 Lekë (pa TVSH).
  4. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 35,058,222.22 Lekë (pa TVSH).
  5. Qendra Spitalore “Xhaferr Kongoli” Elbasan me fond të marëveshjes kuadër 2,949,914.84 Lekë (pa TVSH).
  6. Komanda e Forcës Tokësore, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 3,237,863.81 Lekë
  7. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë, me fond të marëveshjes kuadër 2,997,527.94 Lekë (pa TVSH).
  8. Reparti Ushtarak NR.6630 Tiranë, me fond të marëveshjes kuadër 2,535,797.11 Lekë (pa TVSH).
  9. Spitali Rajonal Vlorë me fond të marëveshjes kuadër 2,799,546 Lekë (pa TVSH.
  10. Qëndra Spitalore Universitare “Nenë Tereza", Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 60,137,861Lekë (pa TVSH).
  11. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat, me fond të marëveshjes kuadër 1,300,017 Lekë (pa TVSH).
  12. Spitali Universitar Obsetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldine”, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,016,676.75 Lekë (pa TVSH).
  13. Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,557,360 Lekë (pa TVSH).
  14. Spitali Universitar Obsetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,184,278.11 Lekë (pa TVSH).
  15. Ministria e Mbrojtes Tiranë, me fond të marëveshjes kuadër 1,689,013 Lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-90596-03-19-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.