Open Procurement Albania

Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 2 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim”

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 2 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim”
Nr. Reference REF-90598-03-19-2021
Vlera / Fondi Limit 60 799 437,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Sipas kërkesave të autoriteteve kontraktore por në cdo rast jo më pak se 10 (dhjetë) ditë nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit;
  Shenime Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:

  1. Spitali Rajonal Fier, me fond të marëveshjes kuadër 6,548,883.49 Lekë (pa TVSH).
  2. Spitali Universitar Obsetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldine”, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 5,283,209.71 Lekë (pa TVSH).
  3. Komanda Mbështetëse, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,892,937.17 Lekë (pa TVSH).
  4. Qendra Spitalore “Xhaferr Kongoli” Elbasan, me fond të marëveshjes kuadër 3,304,474.11 Lekë (pa TVSH).
  5. Komanda e Forcës Tokësore, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 3,840,853 Lekë (pa TVSH).
  6. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë, me fond të marëveshjes kuadër 3,811,902.89 Lekë (pa TVSH).
  7. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 3,380,720.83 Lekë (pa TVSH).
  8. Reparti Ushtarak NR.6630, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 4,674,196.72Lekë (pa TVSH).
  9. Spitali Rajonal Vlorë, me fond të marëveshjes kuadër 3,200,405.56 Lekë (pa TVSH).
  10. Qendra Spitalore Universitare “Nenë Tereza, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 17,285,316.67 Lekë (pa TVSH).
  11. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat, me fond të marëveshjes kuadër 1,899,995.60 Lekë (pa TVSH).
  12. Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,163,303 Lekë (pa TVSH).
  13. Spitali Universitar Obsetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” Tiranë, me fond të marëveshjes kuadër 2,513,238.75 Lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-90598-03-19-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 92 datë 14 Qershor 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.