Open Procurement Albania

“Blerje materiale konsumi (implante ortopedike) për Sherbimin e ortopedisë në SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Blerje materiale konsumi (implante ortopedike) për Sherbimin e ortopedisë në SUT”.
_________________________________

Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm:
1. “T R I M E D” SHPK & “LAYO”SHPK Vlera e ofruar: 198,048,450 Lekë pa TVSH
2. OrthoNet 360 SHPK - Vlera e ofruar: 199,243,370 Lekë pa TVSH
Nr. Reference REF-90969-03-24-2021
Vlera / Fondi Limit 199 444 517,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “T R I M E D” SHPK “LAYO”SHPK
2. “OrthoNet 360”SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 06-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates 198,048,450
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-90969-03-24-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.