Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”
Nr. Reference REF-91104-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 7 951 443,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. KASTRATI - KASTRATI SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI SHPK - KASTRATI GROUP SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzhi i fitimit në 15,2 %
  Data e shpalljes se fituesit 12-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operator ekonomikë të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor, Skrapar, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,000,000 (një milion) lekë (pa TVSH).
  2. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor, Mat, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,328,159 (një milion e treqind e njëzetë e tetë mijë e njëqind e pesëdhjetë e nëntë) lekë (pa TVSH).
  3. Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Drejtoria Rajonale Vlorë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,471,314 (dy milion e katërqind e shtatëdhjetë e një mijë e treqind e katërmbëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  4. Qendra e Shërbimit dhe e Administrimit të Mjeteve të Transportit, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,151,970 (tre milion e njëqind e pesëdhjetë e një mijë e nëntëëqind e shtatëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91104-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 75 datë 17 Maj 2021
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.