Open Procurement Albania

Loti 1: “Supervizim mbi Rikostruksionin e Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Loti 1: “Supervizim mbi Rikostruksionin e Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT”
Nr. Reference REF-91340-03-26-2021
Vlera / Fondi Limit 5 750 816,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Civil Cons”Shpk,
2. “HE & SK 11”Shpk
3. “Instituti i Konsulences ne Ndertim"IKN"Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Civil Cons
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 273 965,85
  Data e shpalljes se fituesit 22-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6 328 759,02
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Bazuar në klasifkimin përfundimtar në sistemin elektronik të APP, të datës 12.04.2021, rezultoi se dy OE kanë ofertuar të njëjtën vlerë (Ofertë Ekonomike), konkretisht:

  1. Shoqëria “Civil Cons”Shpk, - Vlera totale e ofertuar: 5,273,965.85 (pesë milion e dyqindë e shtatëdhjetë e tre mijë e nëntëqindë gjashtëdhjetë e pesë pikë tetëdhjetë e pesë) Lekë pa TVSH,
  2. Shoqëria “HE & SK 11”Shpk - Vlera totale e ofertuar: 5,273,965.85 (pesë milion e dyqindë e shtatëdhjetë e tre mijë e nëntëqindë gjashtëdhjetë e pesë pikë tetëdhjetë e pesë) Lekë pa TVSH.
  Ndodhur në këto kushte KVO e AK (SUT) i ka bër “ftesë për pjesmarrje në short”, Operatorëve Ekonomik të lartë përmendur. Shorti u zhvilluar në prezencë të KVO së AK për këtë procedurë prokurimi në datën 21.04.2021 ora 10:00, ku u paraqitën për të marrë pjesë të dy OE të ftuar konkretisht:

  1. Shoqëria “Civil Cons”Shpk,
  2. Shoqëria “HE & SK 11”Shpk
  Fitues nga shorti rezultoi Shoqëria “Civil Cons”Shpk.
  AK (KVO) në lidhje me zhvillimin e shortit mbajti proces-verbal për të bërë të mundur dokumentimin e këtij procesi.
  Operatorët Ekonomik pjesmarrës nw short nuk kanë pretendimi apo ankesa mbi zhvillimin e shortit nga AK, me dakortesi ata firmoswn se bashku Proceverbalin e mbajtur nga KVO e SUT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 62 datë 26 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 66 datë 4 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.