Open Procurement Albania

Loti 2: “Supervizim mbi Ndërtimin i Depos së Ujit në SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Loti 2: “Supervizim mbi Ndërtimin i Depos së Ujit në SUT”
Nr. Reference REF-91343-03-26-2021
Vlera / Fondi Limit 1 201 988,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Civil Cons”Shpk,
2. “HE & SK 11”Shpk
3. “Instituti i Konsulences ne Ndertim"IKN"Shpk
4. “Novatech Studio” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 114 220,79
  Data e shpalljes se fituesit 22-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 337 064,95
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Instituti i Konsulences ne Ndertim"IKN"Shpk
  Oferte nen fondin limit te parashikuar nga Ak në bazë të VKM nr.354, datë 11.05.2016 si dhe njoftimit të APP-së nr.5585, datë 27.07.2017.

  2. Shoqëria “Novatech Studio” Shpk Oferte nen fondin limit te parashikuar nga Ak në bazë të VKM nr.354, datë 11.05.2016 si dhe njoftimit të APP-së nr.5585, datë 27.07.2017.


  Bazuar në klasifkimin përfundimtar në sistemin elektronik të APP, të datës 12.04.2021, rezultoi se dy OE kanë ofertuar të njëjtën vlerë (Ofertë Ekonomike), konkretisht:
  1. Shoqëria “Civil Cons”Shpk, Vlera totale e ofertuar: 1,114,220.79 (një milion e njëqindë e katërmbëdhjetë mijë e dyzqinde e njëzetë pikë shtatëdhjetë e nëntë) Lekë pa TVSH,
  2. Shoqëria “HE & SK 11”Shpk Vlera totale e ofertuar: 1,114,220.79 (një milion e njëqindë e katërmbëdhjetë mijë e dyzqinde e njëzetë pikë shtatëdhjetë e nëntë) Lekë pa TVSH.
  Ndodhur në këto kushte KVO e AK (SUT) i ka bërë “ftesë për pjesmarrje në short”, Operatorëve Ekonomik të lartë përmendur. Shorti u zhvilluar në prezencë të KVO së AK për këtë procedurë prokurimi në datën 21.04.2021 ora 10:00, ku u paraqitën për të marrë pjesë të dy OE të ftuar konkretisht:
  1. Shoqëria “Civil Cons”Shpk,
  2. Shoqëria “HE & SK 11”Shpk
  Fitues nga shorti rezultoi OE Shoqëria “HE & SK 11”Shpk. AK (KVO) në lidhje me zhvillimin e shortit mbajti proces-verbal për të bërë të mundur dokumentimin e këtij procesi. Operatorët Ekonomik pjesmarrës në short nuk kanë pretendimi apo ankesa mbi zhvillimin e shortit nga AK, me dakortesi ata firmosën se bashku Proceverbalin e mbajtur nga KVO e SUT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 66 datë 4 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.