Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje lëndë djegëse për ngrohje – Pellet, në S.U. “Shefqet Ndroqi”, Tiranë

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje lëndë djegëse për ngrohje – Pellet, në S.U. “Shefqet Ndroqi”, Tiranë
Nr. Reference REF-80990-12-03-2020(Minikontrata 1).
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “Alcani”sh.p.k
2. “FA&BI”sh.p.k
3. “IGLI Pellet”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALCANI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 26-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 10 212 912,00
  Data e lidhjes se kontrates 27-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  marrë përgjigje në datë : 08.01.2021
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.“IGLI Pellet”sh.p.k
  Operatori Ekonomik ne Ekstraktin e QKR-se disponon dy pika ku kryen aktivitetin. OE duhet te paraqese vertetim energjie elektrike per te gjitha pikat e veprimtarise te deklaruara, nderkohe qe ka paraqitur vetem njeren. Flete – Analiza e paraqitur eshte fotokopje e paperkthyer dhe e panoterizuar. OE nuk ka paraqitur mostren e pelletit.

  2. “FA&BI”sh.p.k
  Eshte terhequr nga proçedura e prokurimit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-80990-12-03-2020(Minikontrata 1).
  Njoftimi i Tenderit Nr. 5 datë 10 Shkurt 2020
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 29 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.