Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje materiale mjekimi Stapler për QSU “Nënë Tereza”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje materiale mjekimi Stapler për QSU “Nënë Tereza”
Nr. Reference REF-77975-11-09-2020(Minikontrata 1).
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 04-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BIOMETRIC Albania
2. O.E.S DISTRIMED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 29-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 32 552 212,00
  Data e lidhjes se kontrates 23-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “BIOMETRIC Albania” Shpk
  Nuk ka dorezuar oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-77975-11-09-2020(Minikontrata 1).
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 29 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.