Open Procurement Albania

Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 1 Tuba dhe Konsumabla

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 1 Tuba dhe Konsumabla
Nr. Reference REF-91557-03-29-2021
Vlera / Fondi Limit 1 328 980,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ Fedos” SH.P.K.
2. “Krijon” SH.P.K.
3. “Pegasus” SH.P.K.
4. “Salton” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KRIJON SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 leke per njesi
  Data e shpalljes se fituesit 26-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. O.E “Pegasus” SH.P.K., për arsye se nuk ka paraqitur asnjë dokument, Oferta Ekonomike e Operatorit Ekonomik tejkalon Fondin limit, si dhe nuk ka paraqitur mostra sipas pikes 8, shtojca 2.3 Kapaciteti Teknik.

  2. O.E “Salton” SH.P.K. për arsye se Operatori Ekonomik “Salton” sh.p.k nuk ka paraqitur mostra sipas pikes 8, shtojca 2.3 Kapaciteti Teknik

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-91557-03-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 66 datë 4 Maj 2021
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.