Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Irinotecan 20 mg/ml - 5 ml Flakon

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Irinotecan 20 mg/ml - 5 ml Flakon
Nr. Reference REF-85810-02-03-2021(Minikontrata 1).
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. EVITA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVITA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 01-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 64 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 23-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë REF-85810-02-03-2021(Minikontrata 1).
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.