Open Procurement Albania

Blerje kite & reagente dhe materiale mjekesore

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec
Objekti i Tenderit Blerje kite & reagente dhe materiale mjekesore
Nr. Reference REF-92801-04-12-2021
Vlera / Fondi Limit 4 649 010,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. KRIJON SHPK
2.B I O CH E M NRP
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Biochem Nrp SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 619 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 17-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Shënim: Bazuar ne Njoftimin Nr. 2109.3 date 02.04.2021 te APP, njoftojmë operatorët ekonomik, që Ligji i zbatueshem për këtë procedurë prokurimi është Ligji nr.9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik”, i ndryshuar, pasi Urdheri i Prokurimit të procedurës mban datën 29.03.2021.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec REF-92801-04-12-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.