Open Procurement Albania

“Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore”
Nr. Reference REF-93490-04-19-2021
Vlera / Fondi Limit 7 946 880,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 30-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “TIRANA TEKNOLOGJI” Sh.p.k
2. “EUROMED” Sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TIRANA TEKNOLOGJI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 993 254,40
  Data e shpalljes se fituesit 25-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8 391 905,00
  Data e lidhjes se kontrates 14-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar nga AK
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Shënim: njoftohen OE pjesmarrës në procedurën e prokurimit se në vazhdimësi do të zbatohet ligji Nr. 162/2020 hyrë në fuqi me datë 31.03.2021
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-93490-04-19-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr.111 - Dt.19-07-2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.