Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull :Loti i pare: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Loti i pare: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik
Nr. Reference REF-87721-02-19-2021 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. Genius
2. Krijon
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Genius SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 19-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 009 100,00
  Data e lidhjes se kontrates 09-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik :
  1. Subjekti ekonomik “Krijon” shpk
  Nuk ka dhene oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Genius SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë REF-87721-02-19-2021 (Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 58 datë 19 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.