Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : “Blerje doreza ekzaminimi per nevoja Spitalore ”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : “Blerje doreza ekzaminimi per nevoja Spitalore ”
Nr. Reference REF-84109-01-15-2021(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk
2. “EURO MEGA 2010” ” SHPK
3. “FLORIFARMA”, SHPK
4. “T R I M E D” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLORIFARMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 15-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 668 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 19-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk :
  - Mungese oferte

  2. “EURO MEGA 2010” ” SHPK
  - Ka paraqitur terheqje nga procedura e prokurimit me date 01.02.2020
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë REF-84109-01-15-2021(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 58 datë 19 Prill 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.