Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : “Blerje materiale mjekimi sisteme të veçanta për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUT”Nënë Tereza“.

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull :“Blerje materiale mjekimi sisteme të veçanta për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUT”Nënë Tereza“.
Nr. Reference REF-83967-01-13-2021(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. OE “EUROMED” Shpk,
2. OE “FEDOS”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 02-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 355 200,00
  Data e lidhjes se kontrates 14-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-83967-01-13-2021(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 58 datë 19 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.