Open Procurement Albania

Loti 2 : Blerje filma per skaner

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit Loti 2 : Blerje filma per skaner
Nr. Reference REF-93812-04-22-2021
Vlera / Fondi Limit 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Duke qene se Urdheri i Prokurimi eshte me date 20.04.2021, bazuar në njoftimin Nr. 2109/3 Prot., datë 02.04.2021 të Agjencisë së Prokurimit Publik, sqarojmë operatorët ekonomik se kjo procedurë prokurimi është hartuar mbështetur në parashikimet e Ligjit 162/2020 “Për Prokurimin Publik”. Për sa nuk bien në kundërshtim me këtë ligj do të merren për bazë parashikimet e akteve nënligjore të Ligjit Nr. 9643 datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” (i ndryshuar).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë REF-93812-04-22-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.