Open Procurement Albania

“Blerje materiale specifike, Implant Koklear për nevoja të QSUNT

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Blerje materiale specifike, Implant Koklear për nevoja të QSUNT
Nr. Reference REF-94120-04-28-2021
Vlera / Fondi Limit 129 430 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 29-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Per kete procedure prokurimi eshte zbatuar Ligji nr.162, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” si dhe me njoftimi te APP me nr.2502 prot., date 09.04.2021, ne respektim te nenit 134/2 te ligjit te prokurimit publik, AK qe do te shpalle procedura prokurimi ne zbatim te ketij ligji deri ne miratim te akteve nenligjore duhet ti referohet akteve nenligjore te nxjerra ne zbatim te ligjit nr.9643 date 20.11.2006 “Per Prokurimin Publik” te ndryshuar.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-94120-04-28-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.