Open Procurement Albania

FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore”

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore”
Nr. Reference REF-94801-05-06-2021
Vlera / Fondi Limit 3 350 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 18-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues CLIMACASA
Ervis Lushaj Ervis Lushaj
KLEO-ASHENSOR
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CLIMACASA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 200 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 840 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates brenda 30 diteve nga lidhja e kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Ervis Lushaj Ervis Lushaj, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur dokumentacionin perkates ne perputhje me piken 2.3.2 te DST ku specifikohet se OE duhet te disponoje licencat e nevojshme per zbatimin e kontrates, si dokumentacionin perkates ne perputhje me piken 2.3.6 ku specifkohet se OE duhet te paraqese Autorizim Prodhuesi (ose autorizim nga distributori i autorizuar) per ashensoret qe do te perdore per realizimin e objektit te procedures.
  2. KLEO-ASHENSOR, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur dokumentacionin perkates ne perputhje me piken 2.3.7 te KVK te DST ku specifikohet se OE duhet te paraqese skede teknike per ashensorin qe do te perdore per furnizimin e kerkuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 70 datë 10 Maj 2021
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 113 datë 26 Korrik 2021

  MBESHTETES


  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.