Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna B3- Sistemi kardiovaskular - Loti 24 :Simvastatine ( 40 mg Tablete)

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna B3- Sistemi kardiovaskular - Loti 24 :Simvastatine ( 40 mg Tablete)
Nr. Reference REF-60122-06-05-2020 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 19-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Aldosch-Farma SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 30 900,00
  Data e lidhjes se kontrates 30-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Aldosch-Farma SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Aldosch-Farma SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Aldosch-Farma SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Aldosch-Farma SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-60122-06-05-2020 (Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 43 datë 20 Korrik 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 70 datë 10 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.