Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.2 - “Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshme per testimin ne laboratorin e imunohematologjise”.

Autoritet Prokurues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Institucion Kontraktues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.2 - “Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshme per testimin ne laboratorin e imunohematologjise”.
Nr. Reference REF-88798-03-02-2021(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “LASER MED” SHPK
2. “Gen- Alb” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Laser Med SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 12-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 24 366 540,00
  Data e lidhjes se kontrates 19-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “Gen- Alb” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Laser Med SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Laser Med SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Laser Med SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Laser Med SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut REF-88798-03-02-2021(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 70 datë 10 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.