Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 6 Tigecycline 50 mg Flakon

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 6 Tigecycline 50 mg Flakon
Nr. Reference REF-86103-02-05-2021 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 04-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. Megapharm sh.p.k & “Delta Pharma – AL”sh.p.k & “Incomed” sh.p.k
2. “Incomed” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Megapharm - DELTA PHARMA - AL - Incomed
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 18-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5 502 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 08-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “Incomed” sh.p.k
  Operatori Ekonomik “Incomed” sh.p.k eshte skualifikuar per arsye se ka paraqitur dokumentacion jo te plote dhe asnje oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Megapharm viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Megapharm viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Megapharm viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Megapharm viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DELTA PHARMA - AL viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Incomed viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Incomed viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Incomed viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Incomed viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-86103-02-05-2021 (Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 70 datë 10 Maj 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.