Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Loti 2 Materiale Hidraulike

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Loti 2 Materiale Hidraulike
Nr. Reference REF-90481-03-18-2021(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 30-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Fredi Electronic” Shpk
2. “Bolt” shpk
3. “Sparkle 32 shpk”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FREDI ELECTRONIC
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 14-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 356 580,00
  Data e lidhjes se kontrates 06-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “Bolt” shpk për arsye sepse O.E nuk ka paraqitur Mostra sipas pikës 4, pika 2.3 Kapaciteti Teknik të DST-së.

  2. “Sparkle 32 “ shpk për arsye sepse OE ka paraqitur me vonesë monstrat e kërkuara sipas pikës 4, pika 2.3 kapaciteti teknik sipas DST-së.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-90481-03-18-2021(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 75 datë 17 Maj 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.