Open Procurement Albania

Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore, Spitali Korçë” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore, Spitali Korçë” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj
Nr. Reference REF-97680-06-08-2021
Vlera / Fondi Limit 917 430,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues MEDI - TEL shpk
ECO RICIKLIM shpk
PURA_MEDICAL shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEDI-TEL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 688 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ECO RICIKLIM shpk, për këto arsye:
  - nuk ka plotesuar kerkesen e (kerkuar) pershkruar ne piken 2 te DST “Kriteret e vecanta te Kualifikimit” germa a Sigurimin e Ofertës; Vlera e kërkuar e sigurimit të ofertës është 18,349 (tetembedhjete mije e treqind e dyzete e nente) Lekë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEDI-TEL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEDI-TEL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEDI-TEL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEDI-TEL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë REF-97680-06-08-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.