Open Procurement Albania

Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 1 - Materiale Sintetike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal;

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 1 - Materiale Sintetike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal;
Nr. Reference REF-97041-06-01-2021
Vlera / Fondi Limit 81 130 868,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “O.E.S DISTRIMED” Shpk
2. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 79 773 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacionin ligjor të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-97041-06-01-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.